Brat i sestra stupili u brak nakon 15 godina tajne veze.Niko od porodice nije znao,jer su se oni pravili kao da je sve uredu!Onda su ostavili sve bez teksta kada su priznali da su spavali skupa. – Brzina

Brat i sestra stupili u brak nakon 15 godina tajne veze.Niko od porodice nije znao,jer su se oni pravili kao da je sve uredu!Onda su ostavili sve bez teksta kada su priznali da su spavali skupa.

Ovaj prije svega morbidan ili kako se u našem narodu kaže bolestan odnos između sestre i brata je iznadio cijelu njihovu porodicu kao i cijelu javnost kada su sazbnali za detalje.Naime,oni su otvoreno priznali da su u ljubavnoj vezi duži vremenski period i da žele da stupe u brak.

Loading..

Amerikanka po imenu Debi Zulant koja ima 51 godinu,nakon 15 godina tajne veze sa svojim polubratom Džolijem koji je imao 38 odina je odlučila da stanu na ludi kamen.Iako njih dvoje nemaju istog oca,oni se nisu znali sve do 2003.godine kada je Debi odlučila da pronađe svog biološkog oca i to se desilo.Ona je saznala da je usvojena i da ima brata.Sve joj je to ispričao njen biološki otac.

Kada su se prvi put sreli,ona je imala 35 godina a on samo 23 godine i kažu kada su se ugledali to je bila ljubav na prvi pogled.Već na drugom susretu oni u spavali zajedno a samo nakon dvije sedmice veze oni su odlučili da je pravo vrijeme da krenu živjeti zajedno.

-iako smo mi brat i sestra,mi se ludo zaljubili onog trenutka kada smo se prvi put vidjeli.Mi ipak dijelimo istu krv ali on i ja nismo odrasli zajedno i i mamo sasvim drugačiji odnos kada se pogledaju drugi brat i sestra.Mi smo kliknuli od prvog pogleda i to je bila bez sumnje ljubav na prvi pogled.

-Mi smo vodili ljubav nakon drugog sastanka i uopšte nije bilo nikako čudno.Naime,bilo je predivno.Kada su gosti dolazili mi smo govorili da Džoi ipak spavva na kauču.Prvili smo se kao da se ništa ne dešava dok su bili prorodična okupljanja i sve je bilo na sestrinsko-bratskom odnosu.-kaže Debi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *