Bosanac odlučio da promijeni spol i tako postao izuzetno slavan:On je sada žena i ispunio je sve svoje ciljeve! (FOTO) (VIDEO) – Brzina

Bosanac odlučio da promijeni spol i tako postao izuzetno slavan:On je sada žena i ispunio je sve svoje ciljeve! (FOTO) (VIDEO)

Andreju Pejić je vrlo lagano prepoznati.Nju prepoznaju i oni kojima moda nije ono osnovno ili prvo što im je bitno ili prioritet.Ona je plavuša dugih nogu i velikog ledenog pogleda.

Loading..

Ona je inače rođena kao Adrej Pejić,ali može se reći da je sada njena karijera više nego uspješna.

-Ma ne mogu ja da kažem da sam mnogo radila u Australiji,ali da budem potpuno iskrena,malo me to muči i boli jer je Australija inače moj dom.”-kaže Andreja.

Rekavši kako nikada nije bila posebno prihvaćena kao i ostali australski modeli,a to je jer je bila drugačija u potpunosti od svih i radi toga nisam ni bila dovoljno prihvaćena.

“Ja se nikada nisam ni pomakla od one mršave djevojke koja je bila mršava i plava,ali to je ubjedljiva ljepota koja dominira u našoj kulturi.Mogu da kažem da je moja karijera bila obilježena da čekam na kastingu.Čekala sam tako da me neko pozove neko jer ga je “grizla savjest”

Odjednom se desio proboj.Pejićevu je angažovao jedan poznati brend da bih reklamirala donje rublje,a za nju je to bila tek druga reklamna kampanja za ovu vrstu proizvoda,ali ona je tada rekla da to neće biti njen poslednji angažman na tom smislu.

Razni modeli iako imaju jako dobru poznatu reputaciju su uvijek kako kažu praznoglavi i totalni isključeni iz života.Oni su opsjednuti time da uvijek jako dbro izgledaju i da su poznati u cijelom svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *