Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Bora Drljača šokirao sve sa svojim testamentom! Oglasio se i njegov prijatelj Era Ojdanić! (FOTO) – Brzina Info

Svjedoci ste kako se svakog novog dana mi susrećemo sa velikim brojem informacija koje se dešavaju na našim prostorima. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna sasvim zanimljiva vijest i mnogi kada su ovo čuli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo na našem prostoru. Naime, ovo je jedna priča o pjevaču kojeg smo mnogo voljeli svi. Evo o čemu se radi.

Naime, kako i sami znate u prošloj 2020. godini napustio nas je jedan veliki pjevač ali prije svega i zabavljač kojeg smo mnogi voljeli a njegovo ime je Bora Drljača. Nakon što se čulo da nas je on napustio mnogi su bili u šoku i niko nije mogao da vjeruje da se to desilo.

Međutim nakon što se to desilo mnogi mediji su pokušavali da dođu do informacije kako je on podijelio svoju imovinu ali nikome to nije pošlo za rukom. Tako je prije nekoliko dana njegov prijatelj Era Ojdanić rekao kako još ne može da vjeruju da ga nema.

Također kako je dobio pitanje o testamnetu, rekao je kako je Bora bio jedan veliki domaćin koji je stekao mnogo ali je bio i dobar čovjek te ne sumnja da je to on podijelio onako kako treba. Šta vi mislite o ovome. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima.

By Brzina