Bila je Tošetova najveća i iskrena ljuba,ali ih je tragedija razdvojila:Udala se ,rodila prekrasnog dječaka a ime koje mu je dala mnoge je ostavilo bez teksta! – Brzina

Bila je Tošetova najveća i iskrena ljuba,ali ih je tragedija razdvojila:Udala se ,rodila prekrasnog dječaka a ime koje mu je dala mnoge je ostavilo bez teksta!

Zauvijek će ostati upamćen ovaj datum.
16.oktobar 2007. godine,tog dana nas je napusti najljepši glas regiona,najbolja osoba sa plemenitim srcem.

Loading..

Tog dana je Andrijana Budimir saznala sa smrt svog dečka,svoje velike ljubavi.

Jako teško je podnijela tu vijest,bila je u nevjerici dugo vremena.Svi su se nadala da ovo nije istina.

Svi su ga očeklivali da se vrati,da kaže da je to bio veliki košmar iz kojeg smo se svi odjednom probudili.

Njihovi prijatelji,poznanici,njena porodica ju je svaki dan tješila.Govorili su joj da život ide dalje,da mora da nađe snage da krene dalje.Ona je živa i svoj život od tog trenutka treba da dovede u red.

Ali nije to bilo jednostavno.Ona nije znala kako da sama mašta i sama radi stvari koje su oni trebali zajedno da rade.

Nakon tog šoka ona je odlučila da otovri salon i tu krene da radi.Da svoje misli bazira na nešto drugo a ne na Tošeta.

Govorila je “Svi stalno gledjau u mene,ne osjećam se prijatno,Ne želim da se šminkam,neću da se sređujem ni ti da izlazi bilo gdje.Bila sam na jednoj promociju blicevi nisu prestali da sijevaju u mene,u tom trenutku sam postala jako razdražljiva.Malo skroz ljudi želim da budu pored mene.”

Svi koji su poznavali Tošeta koji su bili dobri sa njim su uvijek govorili kako je Andrijana njegova najveća ljubav.Da ga do tada nisu vidjeli takvog.Uvijek je pričao o njoj,bio nasmijan i maštao budućnost sa njom.

Ona je nakon njegove smrti nastavila svoj život.Danas je udata za jednog makedonskog privrednika kojeg zaista jako voli i cijeni.Ona sa njim sada ima i sina.

Andrijana se i jedno vrijeme bavila rukometom.

Podsjetimo se,16 oktobra 2007.godine desila se teška saobraćajna nesreća na putu Zagreb-Lipovac u kojoj je pjevač Toše Proeski izgubio život.Bio je putnik u jednom automobilu sa svojom tadašnjom menadžerkom.

Njegovo vozilo je udarilo u zadnji dio kamiona,a zatim u branik.Toše Proeski je na licu mjesta bio mrtav a u trenutku smrti je spavao.On je jedini koji je poginuo u toj nesreći a njegov vozač je zadobio teže tjelesne povrede.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *