Bila je jedna od najbogatijih srpskih pjevačica sa poslugom i vozačem a nakon toga je postala ovisnik: Pogledajte čime se sada bavi da bi preživjela! – Brzina

Bila je jedna od najbogatijih srpskih pjevačica sa poslugom i vozačem a nakon toga je postala ovisnik: Pogledajte čime se sada bavi da bi preživjela!

Sigurno te do sada imali priliku da čujete za pjevačicu Dunju Ilić i da se sjećate nje. Ona danas ima 28 godina, ali po njenom životu radi velikog broja skandala već sada može da se napiše jedan scenarij za neki film.

Loading..

Dunja Ilić se tokom svog života bavila sa apsolutno svim. Ona je naime rođena u jako imućnoj porodici i kako je sama rekla imala je sve što poželi, poslugu ali i privatne vozače. Ali kako ona kaže kao dijete je bila jako usamljena i to joj je smetalo. Roditelji su je zanemarivali i to joj je problem bio.

  • Ja sam već sa 12 i 13 godina krenula da pijem i to je bilo vrijeme kada se nekada znalo popiti cijelu bocu žestokog pića dnevno.- priznala je Ilićeva u emisiji koja je bila.

Ona se tokom razgovora prisjetila i djetinjstva cijelog, odrastanja koje je sama kako kaže provela u luksuzu. Ona je bila materijalno obezbjeđena i živi život na visokoj nozi ali kako kaže bila je jako zanemarena od strane svojih roditelja.

Problem sa pićem je krenuo kada sam imala 15 godina. To se desilo jer su se moji roditelji razvodili. Otac je bio u jednoj jako nezdravoj vezi a majka je sve to jako teško podnosila. Na kraju sam ja u tim godinama imala cijelu kuću na raspolaganju gdje sam živjela sa dečkom koji je tada imao 20 godina. Imala sam vozače, poslugu sve kao u snovima. Nikada nisam otišla u prodavnicu, tako da nisam znala ni koja je cijan običnih namirnica.- rekla je Dunja i dodala je da je u nekom svom zamišljenom svijetu krenula da piše knigu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *