Bez imalo stida radi celulita,prošetala plažom a kada joj vidite lice,nećete moći da vjerujete o kome se radi. – Brzina

Bez imalo stida radi celulita,prošetala plažom a kada joj vidite lice,nećete moći da vjerujete o kome se radi.

Svjetska javna scena je bez sumnje prihvatila razne oblike ljepote,a trenutno su najpopularnije plus size pogotov one izgledom Ešli Grejam koja gdje god da s eojavi dobija brdo lijepih koplimenata ali i lajkova na svom instagram profilu.

Loading..

Pored toga nije sve sjajno i bajno,mnnogo puta ispod njenih slika ne budu baš ugodni komentari i mnogi na brutalan način prokomentarišu nju i njen izgled.

Ešli je prošle godine tačnije prošlog ljeta bila na jednoj od plaža u Majamiju i snimala je slike za novu kampaniju “Vintage Car”.Ona je bila bez imalo srama u ednom jednodijelnom kostimu.

Ona je tada odlučila da pokaže bez srama svije svoje obline ali među njima i svoj celulit.Jer današnja moda prihvata sve ako je ljepota posebna i privlačna ljudima.

Postalo je sve dozvoljeno i ravnopravnost u modi je sve veća što se tiče polja ljepote.

Dolazimo do toga je bilo vrijeme kada je samo mršavim djevojkama bilo dozvoljeno da uđu na piste i da hodaju ,dok debele djevojek tada nisumogle ni ti da gledaju.

Baš kada je tada bio veliki problem anoreksija kod manekenkih i smatrao se ekstremnim sada se stvara problem oko debelih jer kažu da to pokazuje kako one vode brigu o svom tijelu i zdravlju i da tako to sve više predstavlja promociju gojaznosti kao neke posebne ljepote.

Da li se stvara problem,da li počinu ozbiljnoda griješe što se tiče promovisanja zgodnih oblina.

Da li vama ova slika liči kao na neku običnu “modernu”sliku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *