I sami znate kako se na našoj adresi svakog novog dana javlja veliki broj informacija o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo. Pogledajte i sami o čemu se radi.

Naime, ovo je priča koja se desila u jednom mjestu u Srbiji a to je Požarevac. Dakle, radi se o tome kako je majka živjela sa svojom djecom koji su imali 3. i 6. godina. Međutim njihov otac je bio u inostranstvu kako bi mogao mda zaradi za pristojan život svoje porodice. Međutim onda je uslijedilo nešto što je cijeli Balkan šokiralo.

Majka je odlučila da ode kod svog ljubavnika na jednu noć. Međutim na kraju se to desilo da je ona kod njega bila čak 9 dana. Komšije su čule iz stana kako djeca stalno plaču te su pozvali policiju. Kada je policija ušla u stan unutra su vidjeli djecu s time da je mlađi sin umro, dok je starije dijete bilo u jako lošem stanju.

Hitna ih je odma smjestila u bolnicu, a majka je obavještena o svemu. Nakon toga ona sebi nikad nije mogla da oprosti ono što je uradila. Šta vi mislite o ovome što se desilo, također podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima.

By Brzina