Autokameru slučajno zaboravio kod kuće upaljenu:Kada je stigao kući,osta je u šoku!Nakon što je vidio šta mu radi žena,odmah je tražio razvod! – Brzina

Autokameru slučajno zaboravio kod kuće upaljenu:Kada je stigao kući,osta je u šoku!Nakon što je vidio šta mu radi žena,odmah je tražio razvod!

Nije neobično kada čujemo da se desila određena prevera.Da li muškarac da prevari ženu ili obrnuto.

Loading..

Ovaj preverani muškarac je odlučio da sa svojim prijateljima podjeli video na kojem se vidi kako njegova žena ga vara.

On je slučajno ostavio svoju auto kameru kod kuće mislivši da mu je kamera pokvarena i da nije u upotrebi.

Nakon 20 godina braka jedančovjek,Kinez je uhvatio svoju suprugu da ga vara. To je saznao jako slučajno.On je ostavio svoju kameru kod kuće za koju je mislio da je pokvarena.Kamera je ostala uključena a kada je vidio sa kim ga supruga vara ostao je bez riječi.

Kamera koja je ostala uključena,snimala je njegovu suprugu.Ona je inače tajnica lokalnog nadzornika.Ona je na snimku razmjenjivala nježnost sa jednim muškarcem.Ono što je šokantno i što je izenandilo njenog supruga jeste da na snimku sa njegovom suprugom nalazi se gradonačelnik grada u kojem su oni skupa živjeli.

Snimak je dospio u javnost nakon što je prevareni suprug odlučio da da u javnost.Prevareni suprug je poznat kao osoba Yang i dolazi iz grada Mudanjianga koji se nalazi na sjeveroistoku Kine.

Rekao je kako je ovaj snimak snimljen u ljetnom periodu,augustu mjesecu 2016.godine.

Oni su odlučili da stave tačku na njihov brak i da se razvedu prošle godine.

Na snimku s ejasno može vidjeti da u stan ulazi jedan muškarac.On ulazi i odmah sa vrata kreće da ljubi i grli ženu.Zatim odmah joj otkopčava haljinu njenu,spušta je i kreće da je ljubi po grudima.

Ono što je šokantno jeste da prevareni muškarac kaže da je bio jako dobar prijatelj sa gradonačelnikom grada u kojem oni žive.On je inače bio njihov porodični prijatelj i jako često je dolazio u njihovu kuću.On izjavljuje da je sumnjao da ga supruga vara ali nije mogao da vjeruje da se radi baš o njemu.Kaže da nikada to ne bih saznao da nije autokamera ostavljena kod kuće i to sudbina se desila da je bila uključena.

Njegova supruga tokom razvoda koji se dešavao na sudu.Ona je rekla da nije bila u nikakvoj vezi koja je bila povezana sa ljubavi sa gradonačelnikom.Pored toga je rekla da je on bio njihov porodični prijatelj i da su oni kolege.

Taj odnos koji je snimljen je bio jedini bio i bili su bliski jer je gradonačelnik tada bio vidno pijan.

POGLEDAJTE I VI VIDEO!

RECITE NAM DA LI VI MISLITE DA JE OVO PRVI I JEDINI PUT!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *