Arkanov sin iz prvog braka objavio potresnu ispovijest!Ono što je rekao o Ceci šokirat će vas! (FOTO) – Brzina

Arkanov sin iz prvog braka objavio potresnu ispovijest!Ono što je rekao o Ceci šokirat će vas! (FOTO)

Željko Ražnatović Arkan je, prije vjenčanja sa Svetlanom Ražnatović, sa suprugom Natalijom Martinović bio u braku 13 godina.

Loading..

Svi mediji i cijela javnost zna za Arkanovu suprugu Svetlanu Cecu Ražnatović a da li ste znali da je Arkan prije Cece bio u braku sa jednom ženom 13 godina.

Njeno ime je Natalija Martinović i ona je osoba koja je uvijek bila skromna i po strani.Nije željela da se izlazi u javnost i da javnost zna za nju.

Tokom braka sa Arkanom,ona mu je rodila četvero djece.Njihova imena su Nikola,Milena,Vojina i Maša.Pored njih Željko Ražnatović zvani Arkan je imao i troje djece iz vanbračnih zajednica koje je sve priznao.Pored nihje sa svojom zadnjom suprugom Svetlanom Cecom Ražno još dvoje djece koja su jako poznata u javnosti,Anastasija i Veljko.

Ukupno Arkan je imao devetero potomak.

Natalija je veliku ljubav i podršku pružala Arkanu.Malo ko zna da je ona izgubila brata,koji je ratovao skupa sa Arkanom.Jedan od Arkanovih saboraca je ispričao kako je Natalija reagovala kada je saznala da je njen brat poginuo:

Ona je u tom trenutku imala ledenu facu.Napravila je takvu facu nakon Aletove smrti.Mislim da ću zauvijek da je pamtim po toj faci.To je bila faca zombija.Ona je dobila bijelu boju,tada je izgubila svu svoju ljepotu i zdrav pogled.-rekao je Goran Gerovac u jednoj od emisija.

Ali to nije bila jedina tragedija koja je pogodila porodicu Martnović.Kasnije u 2002.godine se pojavila vijest u medijama da je i drugi Natalijin brat,Duško Martinovć pronađen mrtvan u svom stana pored njega su ležali ubijena supruga Mirela,kćerkica Erika i sin Aleksandar.Zvanična verzija za medije je bila da je Martinovć ubio cijelu svoju porodicu pa poslije sebi presudio ali nezvanično se govori da je on i njegova porodica ubijena.

Prije toga u život Ražnatovića je ušla mlada pjevačica Ceca i tada je Natalija odlučila da spakuje kofere i ode u Beč.O tome svemu je pisao i njen sin Vojin u knjizi “Priče o mom ocu”

-Znam da je bio školski rasput 1994.godine,ljeto,jun mjesec.Mi nismo tada ni slutili šta sve nas čeka tog ljeta.Kasno naveče moj brat i ja smo se vraćali sa DIF-a gdje smo išli tri puta sedmično na plivanje.Znali smo da se nešto čudno dešava,jer čim smo ušli u kuću vidjeli smo deset putnih torbi koje stoje pred vratima.U tom momentu mama je histerično i visokim glasom rekla da odmah idemo i da uzmemo samo ono što nam je potrebno.

Ono što je bio paradoks jeste da smo mi kao djeca voljeli jako da slušamo Cecu.Mama je bila jako tužna i nekako ljutita.Rekla je da brzo moramo da napustimo kuću.Nismo ni slutili da žuri da ode prije nego što se tata vrati sa ratišta.Mi smo tada bili maleni imali smo oko 10 godina ali smo znali da se dešava nešto jako loše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *