Ana Sević iznijela pravu istinu o braku sa Darkom Lazićem!Trudila sam se svim silama da naš brak uspije ali nažalost Darko…. – Brzina

Ana Sević iznijela pravu istinu o braku sa Darkom Lazićem!Trudila sam se svim silama da naš brak uspije ali nažalost Darko….

Darko Lazić i pjevačica Ana Sević još uvijek se nisz zvanično razveli.

Loading..

Oni su još uvijek na papiru u braku ali već odavno oni nisu skupa i svako od njih je krenuo svojim putem sa novim partnerima.

Kada su mediji upitali Anu za temu braku i Darka Lazića ona je rekla:

“Ja ne želim više ni sekudnu da se bavim tim temama.Uskoro treba da se desi i zvanični razvod.Ja sam stavila tačku na taj odnos već davno i nema svrhe o tome pričati.Već dugo vremena se to vuče i mislim da je sada pravo vrijeme da se to završi jednom zauvijek.”

Kada su je pitali u kakvom je odnosu sa Darkom Lazićem ona je rekla:

“Mi smo u jako dobrim odnosima.Uvijek smo i bili.”-rekla je pjevačica uz osmijeh na licu.

Bilo šta da kažu ljudi ili misle,Darko i ja znamo najbolje kakav je naš odnos bio i kakav je sada što se tiče nas dvoje. Mi nismo imali problema velikih,nego su se nama jednostavno putevi razdvojili.

Postali smo drugačije osobe koje imaju drugačije i poglede na život.Imali smo želje i razmišljanja koja nam se nisu poklapala.

Nema smisla da neko živi pod uticajem druge osobe i da bude sputavan u onome što mnogo voli,jer ima osoba koja u paru to ne želi da radi.Razvod naravno nije nešto što treba da se desi preko noći odjednom.To je stvar o kojoj se treba jako dobro razmisliti.Kada ja pričam o našem slučaju.Onog trenutka kada sam ja bila svjesna da sam uraidl sve da bih naš brak opstao ,kada to nije ništa senije popravljalo ja sam odlučila da zauvijek stavim tačku na to

-Pored toga,dobijam razna pitanja o tome da li smo mi neprijatelji.Nemam razloga da budem neprijatelj sa čovjek s kojim sam bila i sa kojim imam i dijete,to je nazamislivo.

Što se tiče mene to je tako ne znam kakav je njego stav.Najbitnije je da moje dijete bude sretno i da kada provodi vrijeme sa svojim ocem provodi i sa njegovom novom izabranicom i da bude u lijepoj i prijatnoj atmosferi.-rekla je Ana za kraj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *