Naime nedavno se pojavila vijest da je Ana Nikolić toliko se razbjesnila da je “gazila” i bacala sve poklone od svog bivšeg i to u vrijednosti vjerovali ili ne preko 1500 eura! Pjevačica je ovim putem potvrdila vijesti i to putem Instagrama javno objasnila o čemu se radi i radi čega je sve ovo uradila.

Sada kako su mediji saznali radi njene rekacije jer njen bivši je proganja sada puna dva mjeseca i ona je morala na ovaj nimalo ugodan način da preuzme stvar u svoje ruke i svoju i mjere predostrožnosti dovede do drugog nivoa.

Kako je izvor koji je jako blizak Ani rekao, jedan Crnogorac je jako bio zainteresovan za ANU Pa je nekako uspio da stupi u kontakt sa njom. Iako su više puta viđeni skupa Nikolićeva do sada nije htjela javno da govori o tome ni ti o njihovom odnosu.

On je naime svo vrijeme pokušavao Anu da obaspe pažnjom i poklonima koje bi prijali svima i svim ženama ali iz nekog nepoznatog razloga njihov odnos je prestao. Kako se počeo pričati u DRUŠTVU, Ana je rekla da je on proganja i dan danas to radi. Iako je promijenila i broj telefona on je sve saznao i nastavio sa pozivima i poklonima i to sve na kućnu adresu. Ana nije mogla da podnese agoniju i sve je to riješila na svoj način.

By Brzina