Ana ne može da se izvuče iz svojih laži: Tvdila da ga ne poznaje,a u javnost izašle njene provokativne fotografije sa njim iz kreveta! – Brzina

Ana ne može da se izvuče iz svojih laži: Tvdila da ga ne poznaje,a u javnost izašle njene provokativne fotografije sa njim iz kreveta!

Trudila se svim silama da demantuje njihovu vezu ali bezuspješno.

Loading..

Ana Korać se smatra za jednom od najatraktivnih Zadrugarki.Prpšlu sezonu je izluđivala muškarce u svojim provokativnim izdanjima i seksi kupaćim kostimima.

Ove godine se potpuno smirila jer je uplovila u vezu sa Davidom koji je bio u vezi dok je stupao u vezu sa Koraćevom.

Zadnjih dana u Zadruzi je glavna tema Ana Korać i njen posao i ljubavni život.Mnogo se govorilo o tome ko su bivši momci Ane Korać.

Nedavno su svi Zadrugari ali i gledaoci imali priliku da vide uspomene Ane Korać a između ostalog i njene provokativne fotografije sa biznismenom Dejanom Popovićem Tigrom.

Ona je žustro odgovarala svim zadrugarima i govorila da joj je Tigar samo prijatelj i da sa njim nije imala ništa osim dobrog druženja.Viđali se se,jako često bili skupa ali samo kao prijatelji ali ostali ukućani joj nisu to povjerovali i ošto su je demantovali

Aleksandra Subotić,Marija Kulić i Miljana Kulić koje su imale priliku da napuste Zadrugu i ponovo se vrate su govorile da pozudano znaju da je Ana bila Tigrom i da su oni bili puno više od prijatelja ali u prilog tome govor ei fotografije koje su izašle u javnost.

Naime na slikama se može vidjeti kako Ana i biznismen uživaju u intimnoj večeri i to jedno uz drugo baš prisno.Tigar na jednoj od fotografija drži Anu i z agrudi dok to njoj ne smeta što se može vidjeti iz priloženog.Ona se samo smješkala i uživala maksimalno u njegovim dodirima.

Kako će ova priča izaći na kraju?

Da li će Ana da se spetlja u svojim lažima i na kraju sve prizna?

Ostaje nam samo da vidimo u danima koji nam dolaze u najgledanijem rijaltii programu Zadruga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *