Ana Korać se napokon udaje: David na Bosforu pao na koljena! Kada vidite kakav prsten je dobila, nećete moći da vjerujete! (FOTO) – Brzina

Ana Korać se napokon udaje: David na Bosforu pao na koljena! Kada vidite kakav prsten je dobila, nećete moći da vjerujete! (FOTO)

David Dragojević je odlučio da poslovni put u Istanbul pretvori za Anu Korać kao jedno najljepše putovanje na svijetu. Naime on je odlučio da svoju djevojku Anu Korać zaprosi.

Naime, njih dvoje proteklih dana uživaju u čarima Istanbula a onda je David odlučio da idu na čamac da plove Bosfoom. U jednom trenutku njih dvoje su plesali, te je on pao na koljena, izvadio prsten i pitao svoju dragu da li želi da se uda za njega. Korać je počela da grli svog dragog i vrišti od sreće jer nije to očekivala. Svo vrijeme je plakala jer je bila jako uzbuđena. Prva je bila Luna Đogani koja im je čestitala.

Loading..

Ona je ispod svojih fotografija napisala:

“Neko tko bi mogao bez sumnje da bude sve što poželio odlučio je sve to da stavi po strani, sve svoje ambicije koje je imao i potencijela sve to što je nevidljivo da bude po strani. Koga voli toga je i odabrao. Samo kukavice dovode u pitanje tu hrabrost, nezrelost i uvijek ostaje zavisan od drugih. Oni koji se nisu nikada odrekli ni milimetar sebe neće moći ni za nekog drugog da se odrekne.

Niko nije mogao da vjeruje da će njih dvoje nakon jako turbulentnog perioda koje su imali u Zadruzi, svih iskušenja koja se prošli da će ipak ostati skupa i da neće dati da ih iko ni ti išta pokoleba na njihovom putu.

Ana Korać je sada zaštitno lice jedne klinike za plastičnu hirurgiju u Turskoj, a David je uz nju i velika joj je podrška.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *