Aleksandra Prijović je progovorila o svom odnosu sa mužem:Jako često se svađam sa Filipom.A kada su je pitali za Brenu,samo je ovo rekla… – Brzina

Aleksandra Prijović je progovorila o svom odnosu sa mužem:Jako često se svađam sa Filipom.A kada su je pitali za Brenu,samo je ovo rekla…

Aleksandra Prijović kaže da se jako često posvađa sa svojim mužem Filipom Živojinovićem ali zato kaže da nikada sa svojom suprugom Lepom Brenom se nije posvađala! Fol pjevačica se jako dugo zabavljala sa nasljednikom jedne od najbogatije srpske porodice.Oni su stupili u brak u junu mjesecu 2018. a u martu ove godine oni su dobili sina kojem su dali ime Aleksandar.

Loading..

Prija kaže kako se jako promijenila od kako je postala majka i kaže da više ne sluša tračeve o sebi već samo da se rastuži kada se desi da se zdravlje njene porodice ugrozi.To je najviše pogodi.

Kada su je novinari upitali oko čega se najčešće posvađa sa mužem,ona je rekla:

-Sa Filipom kada se krenem raspravljati to je više komično nego ustvari neka od svađa.Mi se inače raspravljamo oko nekih sitnica i te probleme mi prevaziđemo za samo 5 minuta.To je kod nas sitnica.

Zadnji put smo se posvađali kada je bila proba za ples za pjesmu “Neponovljivo”. Rekao mi je nešto što ja nisam željela da čujem u tom trenutku i tako je došlo do naše svađe.

Na pitanje o predbračnom ugovoru,Prijovićka odgovara:

-Mi nismo o tome razgovarali,Rekli smo jedno drugome: “Sve je moje tvoje”-rekla je to kroz osmijeh.Ja zaista mislim da to nama nije potrebno.Kao u svakom braku mi radimo i sve je to zajedničko.

O svađama sa Brneom ona je rekla:

-Ja se sa Brenom nikada ne svađam ni ti raspravljam.Mi se slažemo u svemu.Brena je jako često kod nas i uživa u trenutcima sa Aleksandrom.Mi pričamo o svemu i ona mi daje najbolje savjete.Onaj koji ću da pamtim jeste:”Svaka majka zna šta je najbolje za njeno dijete.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *