Ako Vam se desi da Vam pukne displej ili samo ispara.Nema potrebe da ga nosite u servis.Donosimo Vam trik koji će riješiti Vaš problem,nećete moći da vjerujete kada ovo vidite! – Brzina

Ako Vam se desi da Vam pukne displej ili samo ispara.Nema potrebe da ga nosite u servis.Donosimo Vam trik koji će riješiti Vaš problem,nećete moći da vjerujete kada ovo vidite!

Mislimo da postoji dosta Vas koji imate problem sa Vašim telefonom.Desi se jako često da vam telefon spadne,pukne,ogrebe se displej.Nekada se zna desiti i da vam na displej se prospe cijela čaša vode.

Loading..

Kada saznate za ovaj trik,vaši problemi će svi biti riješeni kao rukom odneseni.

Savjetujemo Vam da ovaj trik zapamtite i da ga podijelite sa vašim prijateljima.Javite nam kada ga iskoristite ili da li ste već imali doticaj sa njim.

Ako ste vi osoba koja se nije pronašla u ovom tekstu onda što trebate da uradite jeste da idete u radnju gdje se nalazi oprema za mobitele i tu kupite odmah zaštitnu foliju kako biste sačuvali vaš displej.

Najbitnije da svoj mobitel zaštite na vrijeme.Moderni telefoni su jako osjetljivi i vrlo brzo mogu da unošte se.

Ako nabavite foliju sve će biti lakše.Može da sačuva mobitel vaš i vaš displej.A ako ste vi osoba koja nema zaštitnu foliju onda je ovo pravi post za vas.

Svi ste već upoznati sa tim da su popraci mobitela jako skupi.Zato je bolje da se telefon pazi i da vodite računa o njemu.Posvetite posebnu pažnju ako ne želite da dajete veliku sumu novca za popravke.

Mi ćemo da vam pokažemo video u kojem možete da vidite kako sami možete da popravite vaš mobitel ukoliko se desi da se displej razbije ili ispara.Isparani displej je jako loše na oko i jako teško utiče na korištenje mobitela.

Za ovo vam je potrebno da imate veliko strpljenje.Pogledajte ovaj video do kraja i znat ćete kako to da uradite.

Ako Vam se ovo svidjelo molimo vas da podijelite sa vašim prijateljima i njima pomozite:

POGLEDAJTE VIDEO KOJI SMO VAM OBEĆALI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *