Ako se tokom noći budite između 1 i 3 sata,obratite pažnju na ovo:Pogledajte šta vaše tijelo želi da vam kaže! Ponekad može da bude nešto jako ozbiljno! – Brzina

Ako se tokom noći budite između 1 i 3 sata,obratite pažnju na ovo:Pogledajte šta vaše tijelo želi da vam kaže! Ponekad može da bude nešto jako ozbiljno!

Naše tijelo je vjerovali ili jedan nevjerovatan tačna mehanizam.u njemu se tokom sna događaj razne hemijske rekacije i velike promjene.Sve te promjene koje se dešavaju tokom noći mogu da budu blisko povezane sa stvarima koje mi radimo tokom dana.

Loading..

Ako ste osoba koja se tokom noći budi u isto vrijeme ili ipak ne možete da zasspite u to vrijeme,došlo je vrijeme da saznate šta i kako vaše tijelo nešto poručuje.

AKO SE BUDITE U PERIODU IZMEĐU 23 I 1 SAT !

Ako se budite u ovo vrijeme,sve je to povezano sa žučnim mjehurom.Ovo je organ koji razgrađuje sve masnoće koje se skupe u vašem tijelu tokom cijelog dana.Buđenje u ovo vrijeme vam pokazuje da jedete tešku hranu i hranu koja je jako masna te je došlo pravo vrijeme da promijenite svoje prehrambene navike.

Ovo vrijeme buđenja pokazuje vam da u sebi držite negativnu energiju i emociju poput gorčine,gnjeva prema drugim ljudima.Vlastite ili neke tuđe greške vaš drže dugo budnim.

AKO SE BUDITE U VREMENU 1 I 3 SATA!

Ako se budite u ovo vrijeme to je znak da jetra nešto nije dobro.Jetra osvježava vašu organizam.Buđenje vam može pokazati da vaša jetra preopterećeno radi.Tijelo vas upozorava da mijenjate prehranu i unos alkohola.

Buđenje u ovo vrijeme je isto povezano za negativnim emocijama,poput ljutnje,krivnje i radi toga se jako često opuštate.

AKO SE BUDITE IZMEĐU 3 I 5 SATI:

Ovo doba je blisko povezano sa plućima koja skupljaju potreban kisik ,te dalje kisik šalju u organe te pripremaju tijelo za novi dan.U to vrijeme vaša pluća se liste.Ako se budite u to doba u periodu između 3 i 5 to govori da su vaša pluća opterećena zagađenim vazduhom ili porokom cigarete ili pak nekom teškom hranom.

BUĐENJE U PERIODU IZMEĐU 5 I 7 :

U ovo doba vaše debelo crijevo se čisti i bitno obnavlja.Jako je važan ovaj proces za cijeli organizam a buđenje u ovo doba može da znači da je vaše tijelo dehidriralo i da mu fali vode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *