Ako se na vašem tijelu pojave ovakve izrasline,nemojte da brinete: Možete da ih se riješite na prirodan način i izbjegnite operaciju! (FOTO) – Brzina

Ako se na vašem tijelu pojave ovakve izrasline,nemojte da brinete: Možete da ih se riješite na prirodan način i izbjegnite operaciju! (FOTO)

I KADA JE ČOVJEK ZDRAV 100%, UVIJEK POSTOJI OPCIJA DA SE PREKO NOĆI RAZBOLI, I DA GA ZADESI NEKA JAKO TEŠKA BOLEST. ZATO UVUJEK TREBA BITI NA OPREZU, I GLEDATI ŠTA VAM SE DEŠAVA SA TIJELOM, A POSEBAN AKCENT TREBA STAVITI NA TO ŠTA VAM VAŠA KOŽA GOVORI. KAKVE SU NJENE REAKCIJE, DA LI IMA KAKVIH MRLJA, PLIKOVA, ILI U NJAGOREM SLUČAJU NEKOH IZRASLINA. DANAS VAM DONOSIMO JEDNU TAKVU PRIČU.

Loading..

Kada je čovjek potpuno,uvijek postoji jedna opcija koja govori da može da se razboli i to preko noći sasvim slučajno.Može da se zadesi da se pojavi jako teška bolest.Zato oduvijek trebate da budete u oprezu i da vodite računa o svom tijelu i da ga pregledate stalno.

Uvijek gledajte šta vaša kožaima da vam kaže,koje su njene rekacije, da li sse pojavljuje neke mrlje ili plikovi koji su učestali ili u najgorem slučaju da se može desiti da se pojavi neka izraslina.

Mi Vam danas donosimo jednu takvu priču.

Mi vam danas donosimo jednu priču koja je jako zanimljiva i ona vam može jako dobro značiti i može da vas spasi nekih opasnih posljedica.

Ganglion ili higrom u narodu znan kao i mrtva kost.To je jako uobičajna cista koja nastaje od ktiva koje oblaže oko ljudskih kosti i zglobova i sve moguće tetive.

Najčešće se pojavljuje na zglobovima kod ljudskih ruku ali se može i pojaviti na drugim jako osjetljivim mjestima kao naprijem koljena ili skočni zglobovi ili stopala.Vrlo često se pojavi i na laktovima što je jako često slučaj.

Imamo riješenje i za taj jako neugodan problem. Trebate samo potražiti pomoć u prirodi, jer se tamo nalaze najbolji lijekovi. Sve što vam treba jeste biljka u narodu poznata kao debela koka(ranjenik), skinite samo opnu sa liske koja je okružuje, zamotajte je samo najlonskom folijom.

Sve što vam je potrebno jeste biljka u narodu poznata kao debela koka ili ranjenik.Skinite sa nje opnu sa lista i zamotajte oko bolnog mesta najlonskom folijom.

Preko toga trebate da stavite tanku krpicu da ne bih spalo to sa mjest ana kojem ste stavili.Ostavite da tako odstoji preko noći,ujutro samo obložite to bolno mjesto i cijela stvar će u roku 24 sata da se povuče i osjećat će te se mnogo lakše i nećete imati bolno mjesto.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *