Ako se na vašem nosu pojave bubuljice,to može da ukaže na ozbiljne probleme!Pogledate o čemu se radi! – Brzina

Ako se na vašem nosu pojave bubuljice,to može da ukaže na ozbiljne probleme!Pogledate o čemu se radi!

Devna ajurvedska tehnika i kineska medicina smatra da disbalans koji se javlja u našim tijelima s pojavom bubuljica i akni na koži. Na mapi lica koja je nastala prije skoro deset hiljada godina iscrtane su veze između pojedinog dijela lica i organa

Loading..

Stara,drevna ajurvedska tehnika te i kineska medicina smtraju da disbalans koji se pojavljuje u našim tijelima odražava se da se pojave bubuljice te akne na koži.Postoji mapa lica koja je nastala prije deset hiljada godina i tu se vide iscrtane linije i veze između pojedinih dijelova lica i organa.

BUBULJICE NA BRADI:

Ako se desi da se dešavaju uporne promjene na bradi može da pokazuje da imate probleme sa hormonskom ravnotežom te da tu fale hranljive materije.

Rješenje za ovo postoji i jako je jednostavno.Pogledajte kako:

Trebate da imate uravnoteženu ishranu,te pokušajte da izbjegavate tešku te masnu hranu.Nemojte da jedete hranu koja je začinjena,pored toga probajte da izbjegavate konzumiranje kofeina koji može da poremeti normalan rad hormona.Jako je bitno da boravite na svježem vazduhu te da praktikujete duge šetnje.

T-ZONA I ČELO:

Razne promjene koje se dešavaju i pojavljuju na vašem čelu ili između obrva nastaju radi problema sa bešikom kao i problemi sa varenjem.Može da se desi da se javlja ovaj problem kada se unosi teška masna te prerađena hrana.

Takođe ako imate problema sa visokim inzulinom on može da podigne nivo androgena koji pojačava lučenje sebuma i dovodi do zatvoranja pora a to dovodi do stvaranja bubuljica.

RJEŠENJE i za ovo postoji: Jako je bitna detoksikacija,unos velike količine vode ali i voća i povrća.

BUBULJICE NA NOSU

Bubuljice se najčešće pojavlju na nosu i ukazuju da imate problema sa cirkulacijom,te da vam fali vitamin B ali i za to postoji rješenje.Jedite manje masnu hranu te vitamin B uzimajte u suplementima te i pravite odgovorajuće maske za kožu.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *